Jul i Hvidovre står i kunstens navn

 Jul i Hvidovre står i kunstens navn

Medlemmernes egne værker på udstilling i Hvidovre KUNST på næste lørdag, - og så er der banko bagefter

I årets sidste kunstudstilling på Hovedbiblioteket og Bibliotekscafeen sætter HVIDOVRE KUNST spot på værker skabt af foreningens egne medlemmer.

Et voksende antal Hvidovre-borgere maler, tegner, fotograferer eller modellerer skulpturer, og i foreningen HVIDOVRE KUNST er der mange medlemmer, som har arbejdet med kunst gennem længere tid – der i blandt også en del etablerede kunstnere.

Dem kan man møde på næste lørdag den 9. december kl. 14.00, hvor der er fernisering på årets medlemsudstilling. De fleste af de udstillende medlemmer vil være tilstede, og det giver publikum mulighed for en snak om medlemmernes kunst og virke. Måske finder man også en god julegave blandt de udstillede kunstgenstande.

Der vil være gløgg og æbleskiver til yderst rimelige priser, mens kaffe og the er gratis for alle. Bestyrelsen har lovet at sørge for julestemningen.

Julebanko på bestilling

I forlængelse af ferniseringen holder HVIDOVRE KUNST julebanko. Der vil være adgang for medlemmer og andre gæster, der har bestilt plads/plader. Evt. ledige pladser sælges i forbindelse med ferniseringen.

Man kan stadig nå at blive medlem af foreningen og udstille og/eller være med i bankospillet (begrænset antal pladser) ved at kontakte Lene Andersen på hello@hvidovrekunst.dk eller mobil 5130 9120.

Ferniseringen på medlemsudstillingen finder sted lørdag den 9. december fra kl. 14:00 til 15:00 i forhallen på Hovedbiblioteket og i Bibliotekscaféen, hvor der vil være julebanko frem til kl. 17.00.

Foto: Gitte Lykke Christensens værk "Sporvognen".