Julemarked på Krogstenshave

Julemarked på Krogstenshave

Hyggeligt marked 3. december med masser af juleboder

Søndag den 3. december kl. 14 til kl. 16.30 åbner Krogstenshave Plejehjem, Krogstens Alle 49, dørene til deres hyggelige julemarked.

Her er beboere, pårørende, naboer, ja alle som har lyst til at mærke julestemningen, mere end velkommen til at lægge vejen forbi Krogstenshave.

- Der vil igen i år være salg fra de hyggelige boder med julepynt, glaskunst, keramik, smykker, patchwork, papirfoldning, brugskunst osv., fortæller socialsygeplejerske Mai Kjeldgaard, og pointerer at der både kan betales med kontanter og mobilepay.

- Vores cafe vil sælge kaffe & te og julekager og kolde sodavand, til rimelige priser. Juletræet tændes kl. 16 og sammen synger vi julen ind !

Beboere med i projektet

En af beboerne på plejehjemmet, Marianne, er meget kreativ og bruger det at sy som terapi i hverdagen, hun arbejder også med sammen med personalet i projekt julemarked.

- Det at sy giver en tilfredsstillelse og en følelse af at have en funktion og være vigtig for andre, når de kan bruge de ting, jeg laver – det gør at jeg føler mig levende, siger hun. Det giver Marianne livskvalitet at producere og hun italesætter også, at det skaber en følelse af at have værdi.

- Vi arbejder generelt meget med værdighed på Krogstenshave Plejehjem og ønsker at give beboerne mulighed for at sælge ting på julemarkedet, som de selv laver, siger Mai Kjeldgaard.

Udover Marianne vil der være andre stande med beboernes håndværk på markedet. Både personaler og folk fra lokalmiljøet kommer og sælger deres hjemmelavede ting, lige fra glaskunst, keramik, papirkunst til ting lavet af træ. Altså mange fine julegaveidéer.

 

red