Kæmper for overlevelse

 Kæmper for overlevelse

Både HIFs damer og herrer er bundplaceret

HÅNDBOLD: Det var to vanskelige opgaver der ventede den lokale håndboldklub HIF i weekenden, idet både herrerne og damerne kæmper for livet i bunden af 2. division.

Begge mandskaber startede året ude mod nr. 1 i rækken, hvor kvinderne først spillede lokalopgør mod Rødovre. Her var forskellen på top og bund dog tydelig og gæsterne fra Rødovre tog en fortjent 34-21 sejr, der binder HIF fast i bunden af rækken med to point op til 8. pladsen, der udløser en ny sæson i 2. division.

Herrerne tog imod Roskilde Håndbold, der sluttede 2023 af med 10 sejre ud af 12 mulige, mens HIF stod med tre point i samme antal kampe. På trods af det, leverede Hvidovre-drengene lidt af en overraskelse da man knoklede sig til årets første point med et 25-25 resultat. Hvidovre har dog fortsat seks point op til overlevelse, men det uafgjorte resultat må give anledning til tro på overlevelse.

Herrerne er fortsat uden sejr, så den kunne kærkomment komme i aftenens kamp i Helsinge hallen mod Nordsjællands Håndbold. Kvinderne spiller lørdag kl. 14.00 ude mod HIK.

 

ka-ma