Kære Død, jeg har udsat mødetidspunktet...

Kære Død, jeg har udsat mødetidspunktet...

World GO Day på Risbjergaard: En foredragskoncert med Mette Olsen, der sætter fokus på underlivskræft

I anledning af World GO Day næste onsdag den 20. september arrangerer KIU – patientforening ”Kvinder med kræft i underlivet” underlagt Kræftens Bekæmpelse – på denne dag kl. 19.00 en  foredragskoncert med Mette Olsen i Kulturhuset Risbjerggard.

Mette Olsen har selv skrevet tekst og musik og hendes faste jazzband får musikken og teksterne til at leve. Musikken giver foredraget et stort nærvær, og giver plads til alt det, som ikke udtrykkes i ord.

Livsfortælling med håb

Der er tale om en opmuntrende og sårbar livsfortælling fyldt med håb. Mette blev i 2017 og igen i 2019 ramt af alvorlig æggestokkræft i et stadie hvor der, statistisk set, er mange som dør indenfor få år. Alle kender til kræft, få kender til symptomerne på æggestokkræft. Alt dette og lidt om forskning taler Mette om. Foredraget handler også om at overleve alvorlig kræft, om at lære sig selv og sin familie at kende på ny, om at leve livet med frygten for tilbagefald, og samtidig holde fast i troen, håbet og kærligheden.

Kom hjem med noget

– Er du selv ramt af sygdom, er du pårørende, er du professionel, alle kommer hjem med noget efter denne fortælling, siger Marianne Sørensen fra KIU. - Mette er en autentisk og nærværende formidler. Hun tager os gennem en gribende fortælling, deler generøst ud af sin store viden og personlige erfaringer og giver konkrete redskaber til, hvordan man kan håndtere store livskriser med alvorlig sygdom. Alle bør høre Mettes foredrag – både syge og pårørende til alvorligt syge.

Mette Olsens foredrag og sang ledsages af Michael Vogelius Larsen (piano), Stig Andreasen (bas), og Chano Olskær (trommer)

Man kan tilmelde sig til arrangementet på MobilePay 81406, og indbetale kr. 75,- pr. deltager til KIU. Man er velkommen til at tage familie og venner med.

Foto: Mette Olsen, der fortæller om livsmod og underlivskræft, og synger med sit jazzband på Risbjerggaard,