Klassebilledet

Klassebilledet

Hvidovre Teaterforening præsenterer denne morsomme og musikalske forestilling

Det hele begynder med en invitation til en klasse-reunion årgang 1991, og en rejse tilbage til den tid, hvor bajere var noget man drak fra en pose i en hæk, fest var noget der sluttede med opkast, og forelskelse ramte lige så ofte som der var nye afsnit af ”The Cosby show” på TV.

Med nærvær, humor og god musik tager Mikkel Schrøder med band os med en tur ned ad mindernes landevej, og der er garanti for både latter og identifikation, når Mikkel Schrøder synger og fortæller om alle minderne. Som Mikkel siger:

– Vi har alle været der, og husker det som var det i går: Vennerne, glæderne, bekymringerne og en helt ny verden der blev opdaget. Men hvor blev vennerne af? Hvad havde livet til dem?” ”Klassebilledet” er én stor stærkt underholdende karikaturtegning af alle disse skæbner...

Mikkel Schrøder taler og synger om dem og tegner nogen helt fantastiske, humoristiske og kærlige portrætter af f.eks. Mogens der ville ind i Jægerkorpset men endte i Hjemmeværnet, Lennart der skriver kontaktannoncer fra fængselscellen, Helse-Else med held i urter og uheld i kærlighed, og Allan strikker for ikke at slå ihjel!

– Denne forestilling kan vi meget anbefale bl.a. fordi Mikael Schrøder er en multiperformer, som kan næsten alt på en scene alene eller en med sine klassekammerater hvis skæbner han her taler og synger om. Kom og få et dejligt grin, siger Anitta Rokkjer Kristiansen fra teaterforeningen.

- Hvidovre Teater præsentere denne morsomme og musikalske forestilling “Klassebilledet”, torsdag den 18. januar kl. 19.30 i “Kometen”. Du kan trygt skynde dig, at købe billet enten på tlf. 36496606 onsdag og torsdag ml. kl. 10- 15, eller på hjemmesiden hvt.billetexpressen.dk; du kan også prøve at tage chancen, og komme i døren en 1/2 time før forestillingen og købe billet, slutter Anitta Rokkjer Kristiansen.

Foto: Mikkel Schrøder er alene på scenen og spiller kærlige portrætter af ”klassekammeraterne”.