Klovnerier på Cirkusmuseet

 Klovnerier på Cirkusmuseet

Få gode grin når 8 klovne fra hele verden i form af The Clowns Show bliver opført på Cirkusmuseet på søndag den 28. maj kl. 12.00

Den gode klovn har en barnagtig nysgerrighed på verden og et hjerte så stort som de største klovnesko. Alt det og eget mere kan du opleve i The Clowns Show på søndag den 28. maj kl. 12.00, hvor klovne laver forskellige klovnenumre, hvor både medmenneskelighed og vores dårskab bliver udstillet.

Museumschef Mikkel Knudsen fortæller: - Den gode klovn kan, ved at udstille sig selv, vække medfølelse, men også få os til at se vores spejlbillede og få os til at grine af vores egen gøren og laden. Det er klovnene i The Clowns Show eksperter i, så forvent ikke numre med lagkagekast og publikumsydmygelser, men derimod gode grin.

Klovnene i The Clowns Show kommer bl.a. fra Finland, Italien, Litauen, Tyskland og Danmark, men Mikkel Knudsen forsikrer, at showet er forståeligt for alle. Klovnene går til dagligt på den internationalt anerkendte skole for fysisk teater kaldet Commedia School, som har udklækket adskillige artister, der i dag er med til at præge den danske artistscene.

Inden showet kan du tage til Cirkusleg fra kl. 10.30-12.00. Her kan du prøve kræfter med alt fra jonglering til trapez. Du kan selvfølgelig også nyde museets udstilling, der er åben fra kl. 10-15. Billetter til forestillingen kan købes via Cirkusmuseets hjemmeside www.cirkusmuseet.dk