Kørte galt på vej til hospitalet

Kørte galt på vej til hospitalet

Kørsel mens man taler eller sms m.m. i håndholdt mobil er ulovligt.

LÆSERBREV: Jeg er dybt rystet!

Sidste onsdag blev jeg afhentet på min bopæl af Flex trafik, da jeg skulle til undersøgelse på Hvidovre Hospital kl. 8.10. Vi kører så til Ishøj, hvor der er endnu en der skal samles op. På turen siger jeg op til flere gange til chaufføren, at han ikke skal tale i sin håndholdte mobiltelefon, og der var også flere telefoner der lå på gulvet der ringede. Men han var ligeglad og fortsatte bare med at tale i telefon. Og ved Sønder Ringvej gik det galt! Han kørte op i en forankørende bil, og vi kunne ikke køre videre, men måtte vente i en time før der kom en ny transport. Heldigvis skete der ikke noget fysisk med os, men sikke en forskrækkelse.

Det medvirkede til at jeg kom forsent til min aftalte undersøgelse - vi ankom til hospitalet kl 10.30 - og det var hospitalet ikke glade for, men da jeg fik fortalt hvad der var sket, var der forståelse og medfølelse.

Det var der bestemt ikke hos Flex trafik, da jeg ringede til dem - de virkede nærmest ligeglade med at deres chauffør havde talt i mobilteleon under kørslen!

Nu skal jeg igen til undersøgelse på hospitalet i næste uge, og igen hentes af Flex trafik, men jeg må ærlig talt sige jeg er meget bekymret.

Med venlig hilsen

Mogens Mortensen

Hvidovrevej 506