Kom og gør en forskel: Lokalforening i fare for nedlæggelse

Kom og gør en forskel: Lokalforening i fare for nedlæggelse

Kræftens Bekæmpelse søger nye bestyrelsesmedlemmer

– Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling Hvidovre står over for en presserende udfordring og appellerer nu til lokalsamfundet om at træde til og gøre en forskel. Lokalafdelingens bestyrelse, under ledelse af formand Michelle Nygaard, søger medlemmer til at styrke organisationens engagement og bevare de gode tjenester i Hvidovre.

Med et brændende ønske om at fortsætte deres vigtige arbejde har Kræftens Bekæmpelse i Hvidovre brug for frivillige kræfter til at indtræde i bestyrelsen og sikre, at de fortsat kan tilbyde støtte og ressourcer til dem, der er berørt af kræft i lokalsamfundet.

Akut mangel på bestyrelsesmedlemmer

Lokalforeningens bestyrelse har over de sidste to år oplevet en naturlig fornyelse, men denne gang står de overfor en akut mangel på medlemmer. På trods af tidligere succes med at tiltrække nye kræfter, er behovet for yderligere engagement presserende, især efter næstformandens afgang af personlige årsager.

Formand Michelle Nygaard understreger: - Hvis ikke vi får hvervet medlemmer nu, må vi desværre se os nødsaget til at lukke lokalforeningen. Dette vil være et betydeligt tilbageslag, især da vi er den eneste lokalforening i hele Danmark, der afholder julekoncert for at indsamle midler og samtidig sprede budskabet om vores eksistens.

Bliv en del af Lokalforeningen

Kræftens Bekæmpelse i Hvidovre opfordrer alle interesserede til at kontakte dem snarest muligt på kbhvidovre@gmail.com for yderligere information om, hvordan man kan bidrage som bestyrelsesmedlem. Formanden, Michelle Nygaard, opfordrer også potentielle frivillige til at inkludere deres telefonnummer i henvendelsen, så de kan blive kontaktet for en personlig samtale om opgaverne.

– Vi glæder os til at høre fra dedikerede personer, der ønsker at gøre en positiv indflydelse på vores lokalsamfund og støtte kampen mod kræft. Sammen kan vi skabe håb og hjælpe dem, der har brug for det mest, slutter Michelle Nygaard.

Foto: Den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse står bl.a. bag de populære julekoncerter i Strandmarkskirken. (Arkiv foto)

mag