Kom og snak med os!

 Kom og snak med os!

SF igen med på Kæmpernes marked

Man kan igen møde SF Hvidovre på HIF's Gamle Kæmpers marked på lørdag den 29. juli fra kl. 9.00 til 15.00 på plænen foran Hvidovre Rådhus.

SF Hvidovre inviterer alle interesserede til at komme ned og få en snak om frivillighed og foreningsliv. Bent, Stine og Thomas vil være til stede og klar til at svare på spørgsmål.

Hvidovre er kendt for sit fantastiske foreningsliv, men der er stadig områder, hvor der er brug for forbedring, og det er her, det nye Frivilligcenter i Hvidovre kommer ind i billedet.

Bent Roldgaard er medlem af Hvidovres kommunalbestyrelse og har stor viden om lokale politiske anliggender. Han vil være tilgængelig for at diskutere, hvordan kommunalbestyrelsen støtter og fremmer frivilligt arbejde og foreningsliv i Hvidovre.

Thomas Møller er formand for Frivilligcenter Hvidovre og har et indgående kendskab til frivilligt arbejde og dets betydning for samfundet. Han vil være til rådighed for at tale om Frivilligcenterets mission og mål samt de ressourcer og støtte, de tilbyder frivillige og foreninger i Hvidovre.

Stine Roldgaard er medlem af Regionsrådet i Hovedstaden og har erfaring med at adressere regionale spørgsmål. Hun vil være tilgængelig for at diskutere samarbejdsmuligheder mellem regionen og lokale foreninger i Hvidovre samt hvordan man kan styrke det regionale engagement i frivilligt arbejde.

– Så tag ned til markedet og mød Bent, Stine og Thomas, lyder opfordringen fra SF Hvidovre.