Kom ud og hjælp Hvidovre mod storfavoritterne

 Kom ud og hjælp Hvidovre mod storfavoritterne

Topkamp mod Vejle på fredag

FODBOLD: På fredag starter så jagten på de otte point, som Hvidovres divisionsmandskab skal hente for definitivt og matematisk at sikre sig oprykningen til landets bedste fodboldrække - Superligaen.

Det kommer i den grad til at dufte af topfodbold når topholdet Vejle - den absolutte favoritklub til oprykningen med millioninvesteringer og mange kostbare udenlandske spillere - gæster Pro Ventilation Arena/Hvidovre Stadion. Begge hold kan med en sejr tage et stort skridt mod Superligaen, for Vejle er det et krav - for HIF mere en drøm.

Men drømmen lever i den grad for HIF, der har leveret på et meget højt niveau, senest med sejren ude over Sønderjyske, men også med 0-0 i Vejle, hvor HIF spillede som et tophold og godt kunne have vundet..

Derfor kan man godt forvente lidt af en fest på det lokale stadion på fredag, hvor der i grundspillet var samlet næsten 4.000 mennesker, der så de to hold spille 1-1.

Uden kaptajnen

Hvidovre kommer desværre til at mangle kaptajn Stenderup, der har karantæne.

- Det er selvfølgelig en svækkelse, men jeg tror, vort mandskab vil vise, at de også kan klare opgaven uden "farmand", siger sportschef Peter Lassen. - Jeg håber også på hjælp fra vort store, trofaste publikum og HIF-fans. Nu gælder det for alvor om at komme på stadion og støtte os mod det absolutte favorithold i 1. division, og vore bestræbelser på at komme op i superligaen.

Gæsterne Vejle kommer også med en sejr i bagagen, men måtte dog kæmpe til det sidste for at FC Helsingør ikke fik en sen udligning i 2-1 sejr, der samtidig var den første i oprykningspillet.

HIF tog som bekendt en vigtig sejr i Haderslev, men desværre blev den dyrt købt da anfører Daniel Stenderup som nævnt løb ind i en karantæne og kigger med fra tribunen når de to hold mødes kl. 18.00

 

ka-ma