Kommer til at påvirke bilister og rejsende med bus

 Kommer til at påvirke bilister og rejsende med bus

Parkeringspladsen på Frihedens station vil være lukket, og busterminalen vil blive midlertidigt flyttet, når Hvidovre Kommune renoverer vejbelægningen hen over sommeren

Hvidovre Kommune vil fra på mandag den 26. juni gå i gang med at renovere vejbelægningen ved Friheden Station. Det betyder, at der fra denne dato og seks uger frem vil være omlægninger af trafikken ved stationen. Tidspunktet er valgt for at genere færrest mulige pendlere.

I hele perioden frem til den 4. august vil der være lukket for parkeringspladsen til biler og lastbiler. Vil man parkere sin bil for at tage med tog eller bus, må man altså hen over sommeren finde et andet sted at parkere.

Er man buspassager, skal man i ugerne 26-29 – fra den 26. juni til den 23. juli – gå til den midlertidige busholdeplads, som Movia opretter på parkeringspladsen ved stationen. Busserne flyttes dertil, fordi belægningen på selve busterminalen også skal renoveres. Der vil blive sat skilte op i området, så både bilister og buspassagerer kan orientere sig.

Renoveringen af vejbelægningen omfatter både asfalt og brosten, og den indgår som et projekt under den generelle vedligeholdelse af veje i Hvidovre Kommune.