Kræmmermarkedet vender tilbage

 Kræmmermarkedet vender tilbage

BK Frihedens kræmmermarked i hjertet af Friheden afholdes den 4.-6. august

BK Frihedens traditionsrige kræmmermarked afholdes igen i år på grusbanen ved Hvidovrevej/Hvidovre Enghavevej. Markedet afholdes som altid i uge 31, helt præcist i weekenddagene 4.-6. august.

Det er 39. gang Boldklubben Frihedens afholder kræmmermarked. De første 24 år blev markedet afholdt på et areal ved Brøndby havn, så det er altså 15. gang at markedet afholdes, i vores egen baghave, på grusbanen ved Frihedens Butikscenter og Strandmarkens Fritidscenter.

- Årets marked, bliver lidt anderledes, da vi har gæster på grusbanen. Som bekendt er der opstillet to midlertidige bygninger, til hjælp for landflygtige ukrainere. Vi rykker derfor tættere sammen og håber at vores marked kan være med til at skabe lidt munterhed i både deres og vores tilværelse, siger Frihedens markedschef Per Frandsen.

- Vi har igen i år et stort tivoli fra Skandinavisk Tivoli Park på pladsen. De medbringer mange spændende forlystelser for både børn og voksne. Ligesom vi igen i år satses på et stort og flot musikprogram, med bl.a. Flemming Flipside, bandet "Rabalder" og flere andre.

- Vi glæder os meget til igen at præsentere Funlaser som har flere store nyheder med på markedet, det er rigtigt guf for de legesyge, og det bedste er at alle kan være med. Funlaser.dk er et lokalt eventfirma som i år kommer på markedet med bl.a. Fodbolddart, Bumper ball og lasergame, og andre spændende nyheder.

Der er gratis entre både på markedspladsen og til musik-arrangementerne i teltet!