Lav nyt stykke parkeringsplads

Lav nyt stykke parkeringsplads

STEFFAN KILDEGAARD PETERSEN omhandlende den store parkeringsplads på Toft Sørensens Vænge:

LÆSERBREV: Jeg skriver på baggrund af en voksende større utilfredshed, fra egen instans. Men så sandelig også fra andre Hvidovre borgere der benytter den store parkeringsplads på Toft Sørensens Vænge.

Der er blevet sat el-lade standere op tilhørende fire pladser, hvilket er dejligt for dem der har el bil,(hvilket desværre ikke er mange i dette område) men jeg synes reglerne for disse pladser ikke gavner specielt for de mange i dette område. De fleste aftener er fire pladser fri, og bliver ikke rørt nemlig de fire omtalte el-lade pladser. kan man ikke på nogen mådekigge på de regler, så de fire pladser ikke går tabt. Da der er rift om de få parkeringspladser der er i området

Samtidigt skal det så heller ikke lyde som et surt opstød, da det er fremtiden indenfor transport at vi skal bruge El-biler i stedet for benzin eller diesel biler. Men at der hver aften står fire pladser ledige er sgu for åndsvagt i min bog. Som tidligere skrevet synes jeg sagtens man kan kigge på reglerne for parkering på hele parkeringspladsen, da der er blevet bemærket at mange holder med både med privat bil, men så sandelig også deres arbejdsbil/kassevogn. Det stjæler utroligt mange pladser fra andre der gerne vil holde på pladserne derovre.

Hvad skal der så gøres? Jeg synes at man skal lave nye parkeringsregler der gavner de flere i området, så folk ikke er nødsaget til at holde ulovligt gang på gang.

Eller bygge, et nyt tilhørende stykke parkringsplads, til venstre længere nede af vejen. Som i øvrigt kun bliver brugt som grønt bevokset område til hundenes glæde kun. Med dette kan alle få lov til at holde i nærheden af deres bopæl på Toft Sørensens Vænge.

Håber på forståelse og action på dette område fra kommunens side

Med venlig hilsen

Steffan Kildegaard Petersen

Toft Sørensens Vænge 9 2. th