Lidt anderledes kræmmermarked i år

 Lidt anderledes kræmmermarked i år

BK Frihedens kræmmermarked i hjertet af Friheden afholdes 4.-6. august

BK Frihedens traditionsrige kræmmermarked afholdes igen i år på Grusbanen ved Hvidovrevej, Hvidovre Enghavevej 6, 2650 Hvidovre. Markedet afholdes som altid i uge 31, helt præcist 4-6 august 2023.

Det er 39 gang Boldklubben Frihedens afholder kræmmermarked, de første 24 år blev markedet afholdt ved Brøndby havn, så det er altså 15 gang at markedet afholdes, i vores egen baghave, på grusbanen for enden af Hvidovrevej.

- Årets marked, bliver lidt anderledes, da vi har gæster på grusbanen. Som bekendt er der opstillet to midlertidige bygninger, til hjælp for landflygtige ukrainere. Vi rykker derfor tættere sammen og håber at vores marked kan være med til at skabe lidt munterhed i både deres og vores tilværelse, siger markedschef Per Frandsen.

- Vi har igen i år et stort Tivoli fra Skandinavisk Tivoli Park på pladsen. De medbringer mange spændende forlystelser for både børn og voksne. Ligesom vi igen i år satses på et stort og flot musikprogram, med flere nyheder, i et kæmpe festtelt.

- Vi glæder os meget til igen at præsentere Funlaser som har flere store nyheder med på markedet, det er rigtigt guf for de legesyge, og det bedste er at alle kan være med.

Funlaser.dk er et lokalt eventfirma som i år kommer på markedet med bl.a. Fodbolddart, Bumper ball og lasergame, og andre spændende nyheder.

Musikken på markedet

Fredagens musikprogram indledes kl. 16.00 af hvor Flemming Flipside går på scenen med sin guitar. Flipside spiller hits fra 60’erne og frem til i dag.

- Parallelt med musikprogrammet starter vi Kræmmercup, et stort ungdomsstævne, der i år suppleres med damekampe. Kræmmercup afvikles over hele weekenden, med masser af god og medrivende fodbold, siger markedschefen.

Fredagens musikprogram rundes flot af, med et spændende nyt navn på markedet: Rabalder – Gasolin’ & Kim Larsen Kopi Band

- Husker du “Rabalderstræde“ hvor vi festede med det gode gamle danske rock band Gasolin’, det gør vi. Og vi elsker det så meget at vi er klar til at give den fuld Gas og det gør vi med et ordenligt “Rabalder“. Om det så skal være en tur over “Langebro“, “På en sommerdag“ i selskab med “Smukke Linda“ & “Mig og Molly“. Er det er med “Strengelegen“ vi fyrer den af, “Gør det noget“ det er med “Masser af Succes“ Bare “Refrainet det er frit“.

Kom og oplev bandet Rabalder og oplev nostalgien når vi tager en tur gennem Gasolins fantastiske univers. Derudover krydres musikken med en masse af de gode nye numre fra Kim Larsens tid efter Gasolin’.

Lørdag kl. 18.00 varmer bandet 12 Strings & a Box, publikum op. Bandet består af Lars Høgsbro, Michael Aage Jensen og Ole Riberholdt, og spiller både gamle og nye klassikere.

Lørdag aften kl. 20.30 har vi så fornøjelsen af, at præsenterer endnu et nyt band, nemlig Venus, der spiller musik, som hylder 80’ernes seje kvinder.

Fra Anne, Sanne og Lis - til Cæcilie Norby, Mona Larsen og Hanne Boel.

Anført af sangerinden Sandra Profitlich inviteres publikum med bandet Venus på en musikalsk rejse tilbage til den allerbedste pop-tid…

Venus er en musikalsk og visuel lykkepille, der med sine 8 super rutinerede og dedikerede musikere på scenen hylder de danske Divaer fra 80’erne. Med Venus’ indlevelse og engagement er publikum garanteret et brag af et 80’er show!

Oplev Danmarks super-koncept-band fortolke alle de uforglemmelige danske popperler - tilsat Venus’ helt egen rockede sound!

På markedet vil det, som vanligt, være muligt at købe store saftige flæskestegssandwich, der er produceret efter egen opskrift. Det vil ligeledes igen i år være muligt at stille sulten med en stor klassisk bøfsandwich. Man steger en stor bøf, varmer brødet og tilsætter diverse snask, og rå eller ristede løg, efter dit eget valg. Det vil naturligvis ligeledes være muligt at fornøje sig med store grill pølser og kolde drikke, til rimelige priser.

- Markedspladsen har rigeligt med plads til de ca. 50 kræmmere, som normalt besøger vores marked. Vi har allerede tilsagn fra en stor del af disse kræmmere, men der er selvfølgelig også plads til lokale ”lopper”, der skal have ryddet op i kælderrum eller i garagen, så ring til Per Frandsen hvis du ønsker en stadeplads på markedet, slutter Per Frandsen.

HUSK: Der er gratis entre både på markedspladsen og til musik-arrangementerne i teltet!

Om arrangørerne

Boldklubben Friheden er en fodboldklub, der blev stiftet den 20. august 1963, som en beboerklub for bebyggelsen Frihedens beboere. Friheden er placeret i det sydlige Hvidovre.

BK Friheden har i dag ca. 450 medlemmer hvor de ca. 350 er ungdomsspillere.

Boldklubben Frihedens overordnede formål er:

At skabe mulighed for, at alle interesserede kan dyrke fodbold, indenfor den organiserede idræt, på dét spillemæssige niveau, de evner og lyster.

At skabe vilkår for og motivere kammeratskab og samvær i forbindelse med udøvelsen af fodboldspillet i klubbens regi.

Til stadighed at højne og udvikle medlemmernes spillemæssige niveau.

At skabe vilkår for at lederne i Boldklubben Friheden kan udvikle sig fagligt og personligt, således at det er spændende at være leder i Boldklubben Friheden.