Madama Butterfly - opera i Kometen

Madama Butterfly - opera i Kometen

Hvidovre Teaterforenings næste forestilling byder på den berømmede opera

Næste torsdag den 8. februar, kommer Guido Paevatalu og hans operakompani "GuidOpera" til"" Hvidovre med hans ensemble af kongelige sangere. Det gør de med Puccinis måske smukkeste opera "Madama Butterfly".

I nyere tid kender man måske historien som Miss Saigon. I den originale version udspiller historien sig i Japan. Den amerikanske officer Pinkerton er udstationeret i Japan, og her gifter han sig med den helt unge geisha Cio-Cio-San, også kaldet Madama Butterfly. Giftermålet er for Pinkerton en midlertidig foranstaltning, mens det for Madama Butterfly er dyb alvor, og hun hengiver sig med al sin kærlighed til ham, og brænder alle broer bag sig. Da han forlader Japan for at rejse hjem, er hun gravid og helt overbevist om, at Pinkerton selvfølgelig kommer tilbage til hende. Han kommer da også, men han har sin amerikanske hustru med.

Jette Skovgaard fra Hvidovre Teaterforening giver sin anbefaling: - Du skal se denne forestilling, fordi "GuidOpera"-ensemblet serverer forestillinger med et tvist og høj kvalitet, - og jeg elsker opera...

- Vi er glade for at vi i Hvidovre Teaterforening, kan præsentere denne smukke, rørende og fantastiske opera “Madama Butterfly”, som spiller torsdag den 8. februar kl. 19.30 i “Kometen”, tilføjer formanden Anitta Rokkjer Kristiansen. - Skynd dig, at købe billet enten på tlf. 36496606 onsdag og torsdag ml. kl. 10- 15, eller på hjemmesiden hvt.billetexpressen.dk; - du kan også prøve at tage chancen, og komme i døren en 1/2 time før forestillingen og købe billet.