Makienok-målamok

Makienok-målamok

HIF sejrede over Nyk FC i første træningskamp

FODBOLD: Hvidovre fik i den grad tanket selvtillid med en stor sejr over 2. divisionsholdet Nykøbing FC. Det blev aldrig nogen tempofyldt eller spændende kamp, hvor Hvidovre var dominerende fra start til slut. Spændende var det dog at se Marco Ramkilde på den ene kant sammen med Lirim Qamili på den anden, og Simon Makienok helt fremme. De tre var lidt af en mundfuld for Nykøbing FC og efter 8 minutter slog Marco Ramkilde et indlæg ind til Simon Makeinok der bragte Hvidovre i front.

Ti minutter senere var de to på spil igen, da Marco Ramkilde fra en fri position, spillede Simon Makienok fri foran et tomt mål og den store angriber kunne fordoble føringen.

Efter en halv time tog Christian ”Greko” Jakobsen et hurtigt frispark og sendte bolden ud til Lirim Qamili, der kunne servere den for fødderne af Simon Makienok, som fuldendte sit hattrick.

Hjemmeholdet havde ikke meget at byde på offensivt, kun en enkelt gang måtte Adrin Kappenbergger ud og gøre sig bred i en 1:1 situation.

I pausen skiftede Hvidovre et helt hold, det udnyttede Nykøbing til at lægge et lille pres i kampens første minut, hvor en afslutning blev rettet af og passerede unge Anders Ravn i Hvidovre målet.

Generelt var Nykøbing lidt mere hyppige gæster på Hvidovres banehalvdel i starten af anden halvleg, men fem minutter efter pausen punkterede Jeffery Papa kampen. Den unge kant kom godt ind i feltet, hvor han blev nedlagt hvilket fik dommeren til at pege på straffesparkspletten. Fra 11 meter pletten tog Papa selv chancen og kvitterede med en scoring til 4-1.

Kampbilledet igennem anden halvleg var meget gennemgående Hvidovre, der forsøgte at spille sig igennem Nykøbing, der ikke rigtig gav noget modstand.

Med tyve minutter igen fik Marc Nielsen sendt et indlæg ind i feltet til en helt fri Jeffery Papa der sparkede sin anden scoring i kassen til slutresultatet 5-1 til Hvidovre.

Hvidovre spiller næste test kamp på udebane lørdag kl. 13.00 mod Brøndby.

 

ka-ma