Min tid med C.V. Jørgensen

Min tid med C.V. Jørgensen

Foredrag med René Wulff i kulturhus Risbjerggaard

På næste fredag en 27. oktober får Kulturhus Risbjerggaard besøg af René Wulff, som vil indlede aftenen med et foredrag om sin bog ”Det ganske lille band – mine år med C.V. Jørgensen”. Efterfølgende vil han gribe guitar og mundharmonika for at fremføre egne numre indenfor blues- og country genren, krydret med historier om nogle af alle de mange andre ting han har været involveret i i sin lange karriere, som – udover en masse danske bands og solister – ikke mindst også tæller internationale navne som Dr. John, Queen Ida, Sonny Rhodes og Clifton Chenier.

Siden midten af 60’erne har René været aktiv på den danske scene og med en lang række pladeindspilninger til følge. Men ikke mindst som trommeslager i ”Det ganske lille band” har han sat sit præg på de tre, i dag legendariske, albums, bandet nåede at indspille – ”Storbyens små oaser”, ”Vild i varmen” og ”Solgt til stanglakrids”. I sit foredrag om de tre hæsblæsende år med ”Det ganske lille band”, vil René bl.a. fortælle om motivationen og de dybere bevæggrunde for at skrive sin bog, og man vil endvidere få mulighed for at stille spørgsmål, ligesom man vil kunne købe et signeret eksemplar af bogen.

Så er du til C.V. Jørgensen og underholdende anekdoter fra livet på landevejen, så lad René Wulff være din ”guide” på en underholdende musikalsk rejse i kulturhus Risbjerggaard den 27. oktober, hvor du vil få et unikt indblik i ét af de væsentligste kapitler i dansk rock historie! Bestil billet via RISBJERGGAARD.Hvidovre.dk

 

Foto: René Wulff – Trommeslager i C.V. Jørgensens ”Ganske lille Band”.

eg