MINDEORD

 MINDEORD

Den konservative gruppe og vælgerforeningsbestyrelse i chok!

Formand for Det Konservative Folkeparti, Søren Pape Poulsen døde lørdag, i en alt for tidlig alder. Vi i den konservative gruppe og vælgerforeningsbestyrelse er forfærdet og i chok. Søren Pape Poulsen betyder også et tab her i Hvidovre.

– Afstanden mellem en lokal vælgerforening og en byrådsgruppe ind til partiformanden var ikke stor. Vi oplevede alle han spurgte interesseret ind til sager, der optog os i Hvidovre. Når han kunne, hjalp og bidrog han gerne. For eksempel kom han til Hvidovre ved Kommunalvalget i 2021 og havde et spændende besøg hos Nordlunds Vingård, hvor han spurgte interesseret ind til vingårdens drift og udfordringer i dagligdagen. Som altid oplevede vi hans indlevelse og nærvær i de steder han besøgte, ja man mærkede ikke, at programmet var spændt for med mange besøg på samme dag.

Ved flere tilfælde, når vi havde medlemsarrangementer i Folketinget, hilste Søren gerne på, hvis han havde tid til det.

Vi er mange i vælgerforeningen der kendte Søren godt. Han gjorde altid en dyd ud af hilse på hver enkelt personligt og huskede alles navne. Det var helt naturligt, for Søren var en varm, hjertelig og samlende person.

Vi står alle med et tomrum, vi har mistet vores formand og ven Søren Pape Poulsen og vi er i sorg!

Søren, du vil altid være i vores tanker – æret være Søren Pape Poulsens minde.

Det Konservative Folkeparti i Hvidovre

Kommunalbestyrelsesgruppen og bestyrelsen

Foto: Det konservative Folkepartis nu afdøde formand Søren Pape Poulsen besøgte i 2021 Nordlund vingård på Byvej 55 sammen med de lokale konservative.