Mislykket rygsæk røveri

Mislykket rygsæk røveri

Fusako Garbarsch om en ubehagelig oplevelser i Vigerslevparken

LÆSERBREV: Fredelige Vigerslevparken, mellem Landlystvej til Vigerslev Allé

I Vigerslevparken midt om eftermiddagen den 21. juli:

Der møder man kun et par med barnevogn, en som er ude og løbe en tur og mig med kæresten.

Vi er begge over 80 år og vi yndede at slentre en tur.

Der er fredelig stilhed, ikke fordi det er midt i sommerferien, men fordi man kan nyde dette hele året rundt i Vigerslevparken.

Forleden var der dog alt andet end fredeligt i parken.

Så vidt jeg havde observeret var der ingen der gik i samme retning som os, men pludselig mærkede jeg at der var nogen bag mig, og da jeg drejede hovedet så jeg en ung sydlandsk mand i midt trediverne iført baseballkasket som var i gang med at brække grene lige ved siden af stien.

Dette var i sig selv meget bizart, for hvad skulle det til for at han brækkede visne grene?

Min kæreste og jeg fortsatte forundret videre og spadserede i et par minutter, indtil jeg pludselig mærkede en berøring på min lille rygsæk (som indeholdte en pung med kort samt en iPhone).

Jeg vendte mig forskrækket om og så den samme mand siddende på hug lige ved mine fødder, i færd med at binde sine snørebånd... som allerede var ordentligt bundet, og som der derfor ingen grund var til at binde igen, vel? Straks derefter sprang han op og igen hen til et træ ved siden af stien, for denne gang at brække friske grene.

Vi begav os videre og nåede lige hen til vores parkerede bil på Landlystvej da vi så manden komme susende på cykel forbi os mod Hvidovrevej modsat cykelretningen.

Her gik det op for mig at han havde prøvet at få fat i min lille rygsæk, og havde han fået fat i den, hvad var der så sket hvis han havde væltet mig? Det var nok endt i et brækket ben eller et slået hovede i den ensomme park.

Det var sandeligt en mærkværdig oplevelse i den fredelige Vigerslev park.

Mvh

Fusako Garbarsch,

borger i Hvidovre