Mod AGF på søndag - første hjemmekamp

Mod AGF på søndag - første hjemmekamp

Hvidovre møder "et såret dyr" efter Århusholdets to nederlag

FODBOLD: På søndag venter den første hjemmekamp i sæsonen og modstanderholdet er også et af de helt store i dansk fodbold, når AGF gæster Pro Ventilation Arena.

Sidste års bronzevinder har dog ikke fået den bedste start på sæsonen, hvor man torsdag fik ørerne i maskinen og blev totalt udspillet hos Club Brugge, og mandag tabte man så igen, 3-1 til FC Nordsjælland, endda hjemme i Århus..

Der er dermed et såret dyr der tager til Hvidovre, men trods nederlagene. må siges at være en stor mundfuld for Hvidovre. Det jyske hold har jo flere offensive profiler bl.a. Duelund, Mortensen og Tobias Bech. Offensiven spillede sig nemlig trods nederlaget frem til flere chancer mod Nordsjælland. og havde de scoret på dem i 1 halvleg, havde det set anderledes ud.

Omvendt kunne der godt være muligheder for Hvidovres omstillingsmaskine, over for et nyt AGF forsvar, som har solgt Yann Aurel Bisseck og sat målmand Jesper Hansen på bænken. Udskiftningerne kunne give lidt samarbejdsvanskeligheder i den lidt tunge defensiv.

 

ka-ma