Musik- og billedskolen klar med helt stort show

Musik- og billedskolen klar med helt stort show

Over 100 medvirkende børn op stort orkester i showet ”Hør med Kulør – Ud i rummet” onsdag den 24. april i Kometen

Musik- og Billedskolen i Hvidovre inviterer nu til det helt store forårsshow ”Hør med Kulør – Ud i rummet”, med to forestillinger i Kometen/Medborgersalen onsdag 24. april.

– Hvidovre Musikskole har gennem årene lavet utallige koncerter og forestillinger, tidligere blandt andet musicals, som tiltrak publikum fra nær og fjern, fortæller skoleleder Per Hillebrandt Egholm.

– De sidste tre år har Musik- og Billedskolen lavet et samlet show med rigtig mange elever – fra begyndere til de dygtigste – og fra Spirekor til Showteam.

Nu vil alle musik- og billedskolens lærere samarbejder for at skabe det unikke show. Når det bliver kaldt ”Hør med Kulør” har det ikke noget med sovsen at gøre, men er en hentydning til at musik og dans vil blive ledsaget af flotte kæmpe slides med Billedskolens farverige kreationer.

Musikskolen har i dag berøring med flere børn end nogensinde før, blandt andet i kraft af de mangfoldige skolesamarbejder, såsom f.eks. ”En dag på Musikskolen” for alle kommunens 3. klasser og adskillige instrumentklasser, hvor hele klasser spiller samme instrument, bl.a. trompet, guitar og basun. Dertil ni klasser med børnekor samt OrkesterMester på Gungehusskolen.

Næsten 100 børn er med

Til ”Hør med Kulør – Ud i rummet” koncerterne onsdag 24. april kl. 17.00 og kl. 19.00 er det en stor gruppe af musikskolens egne elever, som spiller sammen i et utrolig overvældende orkester på næsten 100 børn.

Der vil ikke være fortællinger eller introduktioner undervejs. Showet kører uden afbrydelser i cirka en times tid. En skøn total-oplevelse!

Køb billet nu!

– Vi byder alle velkommen til Musik- og Billedskolens store forårsshow ”Hør med Kulør – Ud i Rummet” i Kometen onsdag 24. april. Man kan købe billetter til 20 kroner på place2book.com/da/sw2/sales/fk2kwg2iog – slutter Per Hillebrandt.