Næsten 2.500 P-bøder i 2023

Næsten 2.500 P-bøder i 2023

PARKERING, Hvidovre Kommune med svar på indlægget Hvor er P-vagterne?

LÆSERBREV: I sidste uges avis blev der spurgt til parkeringsvagter i Hvidovre. Aktuelt er der en fuldtidsmedarbejder og en deltidsmedarbejder ansat som parkeringsvagter i Hvidovre Kommune.

I 2023 uddelte de i alt 2456 parkeringsafgifter på 142 forskellige veje. Hvis man oplever ulovligt parkerede biler i Hvidovre, er man altid velkommen til at skrive til vores parkeringsvagter via Giv et praj appen på din telefon eller ved at sende en mail på parkering@hvidovre.dk Husk altid at fortælle den præcise adresse, henvendelsen drejer sig om, da vi ellers har svært ved at rykke ud for at se nærmere på den konkrete parkering. Vores parkeringsvagter kører ud til de henvendelser, de får, når de vurderer, at det drejer sig om ulovlig parkering på offentlige parkeringspladser.

Vi får dog også en del beskeder, som vi ikke reagerer på. Det drejer sig typisk om parkeringer på private parkeringspladser, og dem fører vi som kommune ikke kontrol med. En del andre henvendelser drejer sig om parkeringer, som overholder parkeringsreglerne, selvom det ikke umiddelbart ser sådan ud. Hvis du er i tvivl om parkeringsreglerne kan du læse mere om reglerne på hvidovre.dk/parkering

 

Med venlig hilsen

Parkering, Hvidovre Kommune