Nattergaletur i Kystagerparken

Nattergaletur i Kystagerparken

Er du dus med himlens fugle og skoves grønne træer…? Hvis ikke, så tag med på fugle- og urtetur i Kystagerparken!

Foråret er godt i gang og med dét vågner fuglekoret. Onsdag 17. maj kl. 20:00 – 22:00 kan du sammen med Natur & Ungdom - Det Spiselige Hvidovre opleve fuglelivet i Kystagerparken og Kalveboderne. Sammen med fuglene byder nogle af vore bedste spiselige urter sig til: Strandkarse, Løgkarse, Kvan og mange andre.

John Frisenvænge fra Dansk Ornitologisk Forening og Det Spiselige Hvidovre vil være guide på fugleområdet.

- John kender Kystagerparkens og Kalvebodernes fugleliv ind og ud og ikke mindst fuglenes adfærd, deres sang og deres forskellige levesteder i området. Vi kommer til at opleve lappedykkere, blishøns, svaner og ikke mindst til at høre nattergalen og flere andre af de små sangfugle. Måske vi er så heldige at møde en flagermus undervejs – vi tager en detektor med, siger Søren Espersen fra Det Spiselige Hvidovre.

Søren Espersen fra Det Spiselige Hvidovre leder deltagerne sikkert gennem områdets spiselige planter og deres levevilkår i Kystagerparken. Undervejs får I gode og enkel anvisninger på, hvordan de enkelte planter kan anvendes og ikke mindst på, hvordan man selv kan gøre en indsats for at forbedre planternes levevilkår hjemme i haven. Den dovne haveejer kan med en lille indsats sikre sig en løbende forsyning af velsmagende vilde urter.

Find det gode fodtøj frem. Medbring gerne en kikkert, en plasticpose, en kniv eller saks, handsker til brændenælderne og måske lidt at drikke. Man mødes på P-pladsen bag Åmarken Station kl. 20:00. Tilmelding ikke nødvendig.