- Nu er vi spærret helt af

 - Nu er vi spærret helt af

Hvidovre Kommunes bestræbelser for at ordne "Skampletten" har kun medført "Adgang Forbudt"-skilte, skriver Naturfolket:

Naturfolket i Hvidovre har igen været ude og gå. Efter en tur i området, Brøndbyøster, skulle turen lægges forbi SKAMPLETTEN, - adgangen fra Hvidovre til Bakkeskoven. .

Vores SF-borgmester Anders Wolf Andreasen havde skrevet i Hvidovre Avis at de to læs jord, som spærrede for gennemgangen, ville blive fjernet i løbet af sommeren.

Ja tak - det er også sket og faktisk er stien endelig fremkommelig. Der har også været en slamsuger forbi og tømme brønde som ikke har været brugt i 55 år, så nu har vandet en mulighed for at forsvinde.

Nu adgang forbudt

Men lige pludselig er det hele bare slået tilbage til før start. Når man kommer til Hvidovre fra Bakkeskoven bliver man mødt med "ADGANG FORBUDT"

- "FÆRDSEL PÅ EGET ANSVAR", - og tilmed et hegn som lukker totalt for gennemgang. Kigger man ind bag hegnet er det blevet fra slemt til helt umuligt. De borgere som havde taget initiativ og lagt paller ud for at kunne gå tørskoet; - den mulighed har de ikke mere, pallerne er væk og hegn spærrer i begge ender.

Borgmesteren mener at kende til området, og udtalte til Hvidovre Avis: "TUNNEL KAN IKKE FIKSES MED ET SNUPTAG", og henviste os - Naturfolket - til Byvej. Ak og ve, - kendere af området ved, at Byvej ikke har nogen forbindelse til SKAMPLETTEN og BAKKESKOVEN

Der er i det gamle byråd afsat 2,8 mill. kr til projektet som er blevet udskudt gang på gang på grund af det svimlende beløb. Det kan IKKE koste 2,8 mill. at flytte to læs jord og bestille en slamsuger for en dag.

Hr. borgmester: Læg venligst regnskabet frem, så borgerne kan se hvad det foreløbige arbejde har kostet.

Nu mangler der kun at få ryddet tunnellen for mudder, ellers læg pallerne tilbage.

Der er ganske rart på stierne ved tunellen i Brøndby Kommune. Hvidovre "SKAMPLET" - tunellen til Bakkeskoven - er nu lukket helt af.

Med venlig hilsen

Naturfolket i Hvidovre.