Nu gælder det!

 Nu gælder det!

Kamp i Odense på søndag, og sidste hjemmekamp mod Vejle

FODBOLD: Der er ingen tvivl om den aktuelle manglende HIF-pointhøst gør ondt på Lassen, Frandsen og spillerne, hvor man nok havde håbet på en 4-6 point mere på dette tidspunkt.

De seneste seks kampe mod FC Midtjylland, FC København, Silkeborg, Vejle, Brøndby og FC Nordsjælland, var - måske udover Vejle kampen - nok ikke her man kunne forvente den store pointhøst. Ingen tvivl om, at der mod Vejle skulle have været point, hvis man ville op og drille de andre hold. Men til gengæld blev det til et flot point ude mod FC Nordsjælland.

Man må jo nok erkende at kampene mod topholdne nok mere er en bonus-omgang, hvor det er lærepengene man må tage med sig.

I stedet skal fokus allerede nu være på bund seks, hvor der forhåbentlig er lidt flere muligheder. To af de kampe, står for døren her i november, hvor man søndag skal en tur til kriseramte OB, der netop har fyret træneren. Det kan både være godt og skidt for HIF, men faktum er, at det er i disse kampe at HIF skal hente sine point og nok ikke mod topholdene..

Den 24. november venter så årets sidste ”finale” når man hjemme tager i mod Vejle i den sidste hjemmekamp i 2023. Kan HIF få point i de to kampe, begynder der at være kontakt til de øvrige hold igen.

 

 

ka-ma