Nu springer studenterne ud

 Nu springer studenterne ud

Festlige huedage på Hvidovre Gymnasium & HF

I disse dage er stemningen og humøret ekstra højt på gymnasiet på Blytækkerporten.

Melissa og Ali kunne mandag morgen som årets første studenter sætte deres velfortjente huer på hovedet. Begge har afsluttet 3 gode år på STX. Ali Akbar Al Jayyal fra 3x blev student med faget Oldtidskundskab, hvor han trak Platons filosofi, Melissa Henriksen Brandsdorffra 3bz med faget dansk. Jelena Stanisavic fra 1.j har gennemført den 1-årige GIF-uddannelse og afsluttede ligeledes et krævende år med en danskeksamen. Alle tre studenter står nu med meget flotte eksamener og er klar til at blive fejret de næste mange dage.

Tirsdag var det HF'ernes tur. Her blev Elif Ciftci årets første HF-student efter eksamen i samfundsfag.

Nu venter skønne dage med fejring med familie og venner. Efter en velfortjent sommerferie skal Melissa prøve kræfter med Friluftslinjen på Silkeborg Højskole. Ali og Elif søger direkte ind på videre studier. For Alis vedkommende står valget mellem farmaci og medicin og Elif tager videre til CBH business. Jelena starter på laborantuddannelsen efter ferien.

På spørgsmålet om hvad de vil huske tilbage på fra deres tid på HvG bemærker Ali: - Vores studietur til Lissabon i Portugal. Og så lærerne, som er så søde og hyggelige at snakke med.

Melissa supplerer: - Min klasse! Og så den nærhed der er på HvG. Alle kender alle. Alle lærere ved hvad du hedder og man bliver set og hørt.

Elif vil huske HvG-samlingerne (månedlig morgensamling) og fællesskabet i klassen. - Lærerne har været så gode til at lære fra sig og holde styr på os, siger hun med et stort smil på læben.

Jelena, som kom til Danmark for 3 år siden, nævner de fantastiske muligheder som GIF-uddannelsen åbner op for: - GIF er et fantastisk koncept, som giver os mulighed for at studere på lige fod med andre voksne danskere. Derudover fremhæver hun interaktionen mellem mennesker, de gode relationer og vennerne hun har fået i løbet af året på HvG.

Vi ønsker alle studenterne hjerteligt tillykke.

Foto: ÅRETS FØRSTE STUDENTER: Ali og Melissa lykønskes af rektor Tania Sheikh Larsen.