Ny begmand til Hvidovre Nord

Ny begmand til Hvidovre Nord
LÆSERBREV: Ved det sidste kommunalbestyrelsesmøde før sommerferien med fodboldtrøje-klædte lokalpolitikere blev det en kendsgerning, at Hvidovre Nord igen blev skubbet bagud hvad angår kommunale anlægsinvesteringer.
I 2022-budgettet blev afsat 4 mio. kr. til et længe ønsket - og tiltrængt – klubhus til idrætslivet i Hvidovre Nord. Og i tilknytning hertil også meget tiltrængte offentlige toiletter i det rekreative område ved Rebæk Sø, hvor en tidligere borgmester for flere år siden kunne indvie legefaciliteter for børn og kondi-redskaber for voksne. Men uden tanke for, at længerevarende ophold i et sådant offentligt område kan medfør behov for toiletadgang.
Trods 2022-budget posten til Rebæk-projektet, blev arbejdet ikke igangsat, og i 2023 var det ligeså nedslående at opleve kommunalpolitikerne passivitet. Og nu lægges der op til en yderligere forhaling af projektet ved en kommunal “justering” (læs forhaling) af anlægsbevillinger, således at det i bedste fald kan stå færdigt i 2025.
Det vidner om kommunal ligegyldighed over for idrætsungdommen og borgerne i Hvidovre Nord. For dem klinger udsagn fra den nu siddende borgmester om, at han ønsker anlægsprojekter gennemført “heller i går end i morgen” ganske hult. Og mon ikke det vil blive husket, når krydset skal sættes ved næste kommunalbestyrelsesvalg.
Sv. Erik Hansen,
Gadestævnet 37