Ny borgmesterkandidat valgt senest til efteråret

Ny borgmesterkandidat valgt senest til efteråret

Socialdemokratiet i Hvidovre skal have ny borgmesterkandidat - to har meldt sig på banen

Efter det i sidste uge kom frem, at Helle Adelborg ikke længere agter at være Socialdemokratiets borgmesterkandidat ved det kommende kommunalvalg, skal den lokale partiafdeling igang med at vælge en ny borgmesterkandidat.

Kenneth F. Christensen og Anders Liltorp har meldt sig på banen, og hvis alt går efter planen, vil det være afklaret hvem af dem, der løber med kandidaturet, senest til efteråret.

Processen med valg af en ny borgmesterkandidat afgøres internt i partiet og forventes at være afsluttet senest to år før næste kommunalvalg i november 2025, oplyser Kenneth F. Christensen til Hvidovre Avis.

Ekstraordinære generalforsamlinger

- Der skal være to ekstraordinære generalforsamlinger i vores to partiforeninger, hvor de skal indstille en borgmesterkandidat. De kan så indstille den samme eller to forskellige, fortæller Kenneth F. Christensen.

Hvis der bliver indstillet to forskellige, vil der først være afklaring om, hvem der løber med kandidaturet til efteråret ved en kredsgeneralforsamling.

Hvis de to partiforeninger modsat indstiller den samme kandidat, vil Socialdemokratiet i Hvidovre vide, hvem der er deres borgmesterkandidat inden sommerferien.

 

key