Ny formand for Hvidovre Integrationsråd

  Ny formand for Hvidovre Integrationsråd

Tomislav S. Sørensen er ny formand

45-årige Tomislav S. Sørensen er ny formand for Hvidovre Integrationsråd. Han afløser Susanne Wad Leth, der har været formand for Integrationsrådet siden 2022.

Tomislav, som også bliver kaldt Thomas, har boet i Hvidovre i godt 10 år og arbejder som rengøringsleder i Hvidovre Kommune. Han har også igennem flere året været engageret i fagbevægelsen, hvor han sidder i forskellige udvalg. Tomislav S. Sørensen sidder også med i Hvidovre Kommunes Erhvervskontaktudvalg

- Det er min anden periode i Integrationsrådet, og jeg synes, det er en god og vigtig indsats, rådet gør i vores lokalsamfund, siger han. – Susanne Wad Leth har som formand for rådet ydet en stor indsats for integrationen i Hvidovre og sat flere gode initiativer i gang. Den linje vil jeg fortsætte som ny formand.

Integrationsrådet arrangerer bl.a. fællesspisninger, arbejder med børn og unges fritidsliv og forholder sig generelt til kommunens integrationspolitik, og Tomislav S. Sørensen mener, at det er vigtigt, at Integrationsrådet og de lokale politikere har et godt og stærkt samarbejde:

- Vi skal blive ved med at sætte integrationen i fokus, og derfor vil Integrationsrådet fortsat holde aktiviteter for kommunens borgere med fokus på integrationen. Har du nogle gode ideer til arrangementer og aktiviteter, er du meget velkommen til at kontakte rådet, opfordrer han.

På hjemmesiden intergrationsraadet.hvidovre.dk kan du se mere om Hvidovre Integrationsråd.