Ny formand hos Socialdemokraiet syd

 Ny formand hos Socialdemokraiet syd

Velbesøgt generalforsamling i Socialdemokratiet

Socialdemokratiet i Hvidovre Syd afholdt sin årlige generalforsamling søndag eftermiddag med ret mange deltagere. Et antal som nok var påvirket af, at både formand Kim Helmersen og næstformand Jens Bak, begge på forhånd havde bebudet deres tilbagetrækning efter 17 år på posterne.

Kim Helmersen kiggede tilbage på de seneste 17 års parløb med Jens Bak. Et parløb som har givet mange gode oplevelser og meget få tilbageslag i det organisatoriske og politiske arbejde. Både Kim Helmersen og Jens Bak er nu gået på pension. Kim efter 44 år som plejeassistent i akut-psykiatrien og Jens efter en karriere i både Søværnet og som lokomotivfører.

Tiden var nu kommet til en ændring af formandsskabet og Kim Helmersen kunne med glæde fortælle, at et nyt par stod klar til at overtage posterne.

På formandsposten indtræder Lars Andersen, som bl.a. er kendt fra en periode i kommunalbestyrelsen. Lars arbejder på 17. år i Dansk Metal, hvor han er valgt som brancheformand indenfor det offentlige og IT.

På næstformandsposten indtræder tidligere tillidsmand og næstformand i Malerforbundet gennem 16 år Gert Hansen.

Det nye formandskab vil fortsætte den gode linje, som det afgående formandskab har lagt, og vil specielt fokusere på de kommende valg til EU, kommunalbestyrelsen, regionsrådet og folketinget

Foto:Goddag og farvel til bestyrelsen i Socialdemokratiet syd: Jens Bak og Kim Helmersen overlader roret til Lars Andersen og Gert Hansen.