Nyd foråret og gi' ROS

 Nyd foråret og gi' ROS

Vær fair overfor og PAS GODT de ansatte i Hvidovre. Det luner og lønner sig, skriver BENT AARREBO PEDERSEN:

LÆSERBREV: Det kan være svært at holde på dygtige og loyale medarbejdere i kommunerne i disse år. Der ses for tiden rigtig mange ledige kommunale stillinger.

Har en kommune fået et godt ry som arbejdsplads, er det afgjort lettere at holde på og tiltrække nye gode medarbejdere til ledige stillinger. Til gavn for arbejdsglæden, humøret og kommunens økonomi.

Hvidovre bør som kommune og især også borgerne i kommunen have som mål snarest muligt at have ry for at være den bedst ledede kommune i Stor-København - både som arbejdsplads og økonomisk set. Det bør politikere, ledere og selvfølgelig alle borgere og ansatte lægge sig i selen for.

Politikerne står i disse år i en meget svær situation med at få enderne til at mødes. Der sker en større udskiftning blandt de ansatte i det offentlige. Det kræver og betyder ofte nogle svære og ofte negativt oplevede kapacitets- og indkøringsperioder.

Derfor bør vi alle på fair vis behandle og omtale vore politikere og mange medarbejdere i dagligdagen, i medierne, i det hele taget. Det gavner os alle i sidste ende. RIS , når det er fortjent. Men HUSK også ROS, HVER GANG, det er fortjent. Gerne velfortjent ROS 3 gange dagligt af hver og fra hver af os. Det luner.

Bent Aarrebo Pedersen

Nyd foråret og gi' ROS. Det luner

Avedørelejren