”Nyere Skønlitteratur fra hele verden”

”Nyere Skønlitteratur fra hele verden”

Udvid din litterære horisont i læsefællesskabet

Nyere skønlitteratur

Et læsefællesskab kan udvide din litterære horisont og give dig mulighed for meningsfulde samtaler med andre, der deler din kærlighed til bøger.

– Dyk ned i spændende historie og andre kulturer og få nye perspektiver på verden, lyder opfordringen fra Mogens Bentzen, der gerne så, at flere kom med i litteraturkredsen.

For Mogens opstod kærlighed til litteraturen allerede som barn. Men det var i mødet med en anden kærlighed - en skøn kvinde, der delte hans passion, at han fik øje på den meroplevelse det er, at tale om det man læser med andre. Sådan opleves det stadig og derfor er han i dag fast medlem af en af HvidovreBibliotekernes mange læsefællesskaber.

– Jeg har været med i læsekredsen i mange år. Vi mødes om vores fælles interesse for at lære og forstå verden gennem litteraturens øjne. Vi diskuterer og deler vores tanker om nogle af de mest indflydelsesrige og inspirerende bøger fra forskellige kulturer. Det vil vi gerne dele med endnu flere læseentusiaster. Uanset om man er en ivrig læser eller nybegynder, er man velkommen. I efteråret 2023 har de nuværende medlemmer valgt forfattere fra England, Finland og Frankrig, herunder den anmelderroste debutant Mahir Guven.

– Se forbi til en uforpligtende læseoplevelse tirsdag den 5. september kl. 16.30 i Hvidovre Hovedbiblioteks mødelokale, afslutter Mogens.

Litteraturkredsen mødes en tirsdag hver måned kl. 16.30-18.00 på Hvidovre Hovedbibliotek

Læs mere om HvidovreBibliotekernes læsefællesskaber på hvidovrebib.dk/laeseklub

Mogens Bentzen og de øvrige medlemmer af læsekredsen ”Nyere Skønlitteratur fra hele verden”. Foto: Charlotte Brøndum