- Nyt gymnasium er en gave, vi skal bakke op om

- Nyt gymnasium er en gave, vi skal bakke op om

Hvidovres borgmester Anders Wolf Andresen ser frem til, at det kommende Enghøj Gymnasium slår dørene op. Torsdag holder han åbningstale til gymnasiets første orienteringsaften.

Hvidovres kommende gymnasium, Enghøj Gymnasium, skal godt fra start, når det nye skoleår går i gang. Derfor var borgmester Anders Wolf Andresen til møde med både NEXT-direktør og ledelsen på det kommende Enghøj Gymnasium for at tale visioner og samarbejde. Borgmester Anders Wolf Andresen var meget tilfreds og håbefuld efter mødet:

- NEXT kommer med en masse gode visioner og investeringer i lokalmiljøet. Det skal vi bakke op om som kommune. Det er en gave, vi får, og den skal vi udnytte og bakke op om, så vi får et stærkt samarbejde til gavn for vores unge mennesker i Hvidovre, siger Borgmester Anders Wolf Andresen.

Der var også stor tilfredshed hos ledelsen på det kommende Enghøj Gymnasium, rektorerne Camilla Kofod og Søren D. Elmgreen.

- Vi vil rigtig gerne være et lokalt gymnasium, derfor vil vi også gerne have et tæt samarbejde med kommunen, erhvervslivet og særligt grundskolerne og 10.klassecenteret i Hvidovre, fortæller Camilla Kofod.

En frisk start med et nyt gymnasium

Torsdag aften den 1. februar slår Enghøj Gymnasium dørene op for første gang til orienteringsaften, hvor man kan komme og blandt andet høre om gymnasiets fire forskellige gymnasieuddannelser hhx, htx, stx og hf. Ligeledes taler investor fra Løvens Hule, Tahir Siddique, der er ny rollemodel og samarbejdspartner på gymnasiets kommende iværksætterlinje.

Borgmester Anders Wolf Andresen deltager også til orienteringsaftenen, hvor han holder åbningstale. Han opfordrer alle til at kigge forbi.

- Det bliver en frisk start med et nyt gymnasium, og det bliver vores lokale gymnasium her i Hvidovre. Jeg håber, at de unge tager forældrene med til orienteringsaften og hører om de mange muligheder, der er på Enghøj Gymnasium, slutter Anders Wolf Andresen.

Orienteringsaften på det kommende Enghøj Gymnasium afholdes den 1. februar 2024 kl. 19 – 21 på Blytækkerporten 2, 2650 Hvidovre. Du kan få tilsendt et program samt en reminder ved tilmelding på Enghoejgymnasium/orienteringsaften.Lede