Også plads til gode nyheder

 Også plads til gode nyheder

UGENS KOMMENTAR: Det er godt nyt, at der nu søsættes en ekstern undersøgelse af arbejdsmiljøet i Hvidovre Kommunes afdeling for affald og ressourcer.

På høje tid, kunne man anføre, men sent er bedre end aldrig. Hvidovre Avis har forsøgt at belyse problemerne balanceret, men som med alle yderpunkter, ligger sandheden nok et sted midt i mellem. Spændende bliver det derfor, om en ekstern undersøgelse kan nå ind til en form for objektiv sandhed. Man kan tvivle, men det er et forsøg værd.

At det er et forsøg værd, kan man også sige om Hvidovre Bådelaugs store engagement i at få deres bådebro på benene igen. Det er et flot arbejde, og lauget fortjener al den ros og støtte, de overhovedet kan få for deres forsøg på at genrejse laugets bådebro. Der mangler i omegnen af to millioner for at få resten af bådebroen på plads, og her kan indsamling fra private og andre mindre støtter nok næppe klare problemet. Det er derfor godt nyt, hvis det kan løses med en omlægning af bådelauget til forening, så Hvidovre Kommune i det mindste har en mulighed for at låne lauget pengene.

Og a pro pos låne penge, så kunne man på seneste byrådsmøde se og høre, hvordan en lokal forening - Søspejderne - virkelig også er kommet uforskyldt i klemme. På trods af udfordringerne med manglende klubhus er det lykkedes dem at fastholde børn og unge. Det er en kæmpe bedrift, og de fortjener i sandhed også støtte og hjælp til at få færdiggjort deres byggeri på Hvidovre Havn.

Niels Erik Madsen