Oplev Coca-Cola Julemagi i Frihedens Butikscenter!

 Oplev Coca-Cola Julemagi i Frihedens Butikscenter!

Røde Kors og Coca-Cola er på en fælles julemission

Når julelastbilen igen i år tager turen rundt til 25 byer i landet, er missionen at samle penge ind til Røde Kors’ julehjælp, så endnu flere trængte familier kan opleve julens sande magi.

På fredag den 24. november slår julelastbilen vejen forbi Hvidovre. Her kan juleglade danskere komme forbi Lidl parkeringsplads ved Frihedens Butikscenter, mellem kl 15-19, hvor de kan støtte julemissionen ved køb af den ikoniske mini coca-cola lastbil, til træet eller en “Do good deeds” tote bag. Pengene går ubeskåret til Røde Kors’ julehjælp. Sidste år var en stor succes, og initiativet gjorde at 208 familier i Hvidovre sidste år kunne modtage Røde Kors’ julehjælp.

Coca-Cola lastbilen, et symbol på julehygge og glæde, vil parkere på Lidl's parkeringsplads og byde velkommen til en aften fyldt med festligheder. Julemanden selv vil være til stede for at dele ud af julestemningen, og besøgende kan skåle julen ind med en iskold Coca-Cola.

Men det stopper ikke her! Coca-Cola har i år et særligt fokus på at støtte et godt formål. Alle juleelskere opfordres til at købe unikt julemerchandise fra Coca-Cola, hvor alt salg går direkte til Røde Kors' julehjælp.

Arrangementet lover at være en hyggelig oplevelse for hele familien. Udover at møde julemanden, kan gæsterne deltage i sjove aktiviteter, nyde godt af gratis Coca-Cola, og opleve den magiske stemning, som Coca-Cola lastbilen bringer med sig.

Tag dine kære under armen og omfavn din indre julemand. Besøg Coca-Cola julelastbilen og bliv en del af en uforglemmelig aften, hvor samfundet kommer sammen for at fejre sæsonens ånd og støtte en god sag.