Oplev Hvidovres største kunstudstilling

 Oplev Hvidovres største kunstudstilling

Hvidovre Censurerede Udstilling åbner den 10. februar

På lørdag den 10. februar åbner dørene for Hvidovre Censurerede Udstilling 2024

Hvidovre Censurerede Udstilling, HCU, er en landsdækkende, censureret udstilling, der afholdes hvert andet år i Hvidovre og tiltrækker kunstnere fra hele landet.

Over 100 kunstnere har indsendt værker, som er blevet vurderet af de tre censorer, Magnus Lind Nielsen, Morten Tillitz og Mette Rishøj, som alle er professionelle billedkunstnere.

Censorerne tilgodeser alle kunstneriske retninger og overvejer nøje, hvor billederne skal hænge, så hele udstillingen harmonerer.

Igen i år kan publikum være med til at kåre udstillingens bedste værk, når Publikumsprisen uddeles til den bedste kunstner.

Hvidovre Kunst, kunstnersammenslutningen K21 og HvidovreBibliotekerne er arrangørerne bag HCU og har sammen med censorerne arbejdet intenst, så udstillingen er klar til åbningen lørdag den 10. februar kl. 11.00.

Kenneth Bak, formand for Kultur- og Fritidsudvalget holder åbningstalen, mens man kan nyde et glas og de mange flotte kunstværker.

Udstillingen kan ses på Hvidovre Hovedbibliotek, Bibliotekscaféen og i Medborgerhusets forhal til og med lørdag den 2. marts.

Foto: De tre censorer i gang med ophængningen af udstillingen. Fra venstre Morten Tillitz, Mette Rishøj og Magnus Lind Nielsen. Fotokreditering: Michael Aage Jensen