Otte Hvidovrespillere sad på tilskuerpladserne med skader

Otte Hvidovrespillere sad på tilskuerpladserne med skader

HIF tabte 2-0 til AGF, men det stærkt decimerede mandskab gjorde det godt

Otte spillere på bænken

FODBOLD: Efter 26 år var der igen Superliga fodbold på byens stadion, da anfører Daniel Stenderup førte sit hold på banen foran næsten 6.000 tilskuer, mod AGF i søndags.

Det var dog et stærkt decimeret HIF-hold der gik på banen. Ikke færre end otte mand sad på tribunen med skader. Marc Nielsen, der har brækket fodrodsbenet, sad sammen med nyindkøbte Jefrry Papa, Marco Ramkilde, Jonas Gemmer, Mads Kaalund og Mathias Gehrt. Marcus Lindberg og Nicolai Clausen måtte også se kampen fra tribunen.

Det var derfor noget overraskende at Hvidovre lagde godt for land, og fik lagt et godt tryk på dagens modstander. Presset virkede ikke til at det var noget AGF’erne var trygge i og så gjorde Lirim Qamili i starten meget ondt på det lidt tunge Aarhus-forsvar.

Desværre måtte Qamili udgå efter 17 minutter, efter en AGF’er havde trådt på hans fod, og han frygtes nu også at stå overfor en længere pause. Ind kom Tobias Thomsen der gjorde det fint, men er fortsat et stykke fra formen.

Efter 24 minutter kom AGF så til kampens første rigtige chance, hvor gæsterne for en gang skyld spillede hurtigt uden om HIF’erne, der blev spillet tynde. Bolden endte for fødderne af anfører Patrick Mortensen, der blot skulle sætte en inderside på indlægget og så var AGF i front.

Kampbilledet forsatte også i 2. halvleg, hvor HIF arbejdede stenhårdt og ikke gav meget væk til gæsterne, der ikke kunne vide sig sikre på om Hvidovre pludselige fik en udligning på en dødbold. Med et kvarter igen slukkede AGF drømmen om point til hjemmeholdet. Et ellers ufarligt AGF angreb endte med en fejlkommunikation i HIF-forsvaret, da Nicolai Geertsen prikkede bolden over til Magnus Knudsen, der kunne sparke bolden ind i tomt mål til 2-0.

Offensivt var den bedste HIF chance indskiftede Mathias Andreasens saksespark, der gik lige forbi stolpen og Martin Spelmanns afslutning lige på AGF målmanden.

Selvom resultatet ikke var som man kunne håbe, duftede det virkelig af Superliga fodbold, hvor de ca. 6.000 fremmødte leverede en fantastisk kulisse, og fortsætter det, skal det nok være med til at give point i sæsonen.