På eventyr med Tandfeen

  På eventyr med Tandfeen

- en børneforestilling i Kometen på søndag

- Endnu en gang har vi taget fat i en af Kim Fupz Aakesons forrygende historier, denne gang for de 5-10 årige, siger Peter Thybo fra Hvidovre Teaterforening: Hvad stiller man op, når man har fået en lillesøster, som skriger så meget, at ens forældre begynder at skændes? Anton giver sin lillesøster bort – til Tandfeen…! Men bagefter fortryder han, og må drage helt alene ud for at finde Tandfeens slot og få sin søster tilbage…. En drømmerejse gennem nattens by, hvor alle eventyrets figurer er vågne. Tre mænd i et følsomt, komisk og til tider hæsblæsende ensemblespil – med brug af dukker, masker, overdådige kostumer og fortættede musikalske stemninger. “..en vidunderlig eventyrforestilling med et teaterunivers i komplet, selvironisk balance..” Skriver Teateravisen.

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond og nomineret til en Reumert som “Årets Børne- og Ungdomsforestilling 2022”.

Forestillingen varer 45 minutter og henvender sig til de 5 – 10 årige og deres voksne.

- Vi er glade for, at vi i Hvidovre Teater, kan præsentere denne sjove og skønne forestilling "Tandfeen” på søndag den 19. november kl. 15.00 i “Kometen”. Man kan købe billet enten på tlf. 36496606 onsdag og torsdag kl. 10- 15, eller på www.hvidovreteaterforening.dk, hvis man tør tage chancen, kan man også komme og købe billet i døren fra 1/2 time før forestillingen starter, slutter Peter Thybo.

Foto: Børneforestillingen spiller i Kometen på søndag.(Foto: Søren Meisner)