På juleferie på 6. pladsen

 På juleferie på 6. pladsen

Volleyball kvinderne ude i tæt sidste match

VOLLEYBALL: Hvidovre sluttede året godt af i kvinderens første division, hvor man sidste onsdag vandt en vigtig udebanekamp mod KSV.

Det så dog ikke ud til at gå Hvidovres vej efter et første sæt, hvor hjemmeholdet havde sikret det første point efter en relativ komfortabel 25-13 sejr.

I kampens andet sæt kom Hvidovre dog stærkt igen. Denne gang blev tingene vendt på hovedet, hvor det nu var Hvidovres tur til at vinde sættet 25-14.

Herefter begyndte tingene at spidse til, og Hvidovre måtte arbejde lidt mere for sejren i 3. sæt som man vandt med 25-18.

Foran 2-1 i sæt kunne Hvidovre så selv afgøre tingene i kampens 4. sæt, der endte i en tæt affære, hvor KSV tvang Hvidovre ud i et langt sæt, som Hvidovre til slut vandt med 27-25. Dermed tog Hvidovre en flot sejr, der placerer dem på 6. pladsen, der giver lidt luft til nedrykningsstregen.

Hvidovre kan dermed holde en lille ferie frem til 13. januar, hvor modstanderen er bundholdet Rosenlunden. Kampen spilles på hjemmebane i Frihedens Idrætscenter.

 

ka-ma