På lørdag går det løs i Arcus

 På lørdag går det løs i Arcus

På lørdag slår Cirkus Arcus’ artister dørene op for en uges magiske cirkusforestillinger i teltet på plænen i Avedørelejren

Små, mellem og fuldvoksne cirkusentusiaster kan fra på lørdag, for en overkommelig pris, få sig en magisk, humoristisk og ikke mindst gribende oplevelse i det store cirkustelt, der traditionen tro er placeret på plænen i Avedørelejren.

Bag de i alt tre forestillinger står et stort hold af artister af børn og unge, der i det forløbne år har trænet – og i den seneste tid trænet særdeles hårdt - op til forestillingerne, der er kulminationen på et års arbejde.

De i alt fire hold: Nord, Syd, Øst og Vest præsenterer tre forskellige forestillinger, der på hver sin måde inddrager både dramatik, dans, akrobatik og ikke mindst skæv cirkushumor i en blanding af traditionelt cirkus og nycirkus. Der er med andre ord noget at glæde sig til.

Tre forestillinger

Den 11. maj er der premiere på forestillingen Mellem skygger og lys, der henvender sig til børn over 8 år og voksne.

– Vi kommer alle fra forskellige baggrunde og bærer vores egne historier, men vi er alligevel på en fælles rejse mod det samme sted - at finde vores plads i verden og være omgivet af kærlighed. Gennem luftakrobatik og dans skaber artisterne et show fyldt med spænding og visuel magi, som vil føre publikum ind i en mosaik af følelser, hvor man kan opleve både lysets og mørkets nuancer i vores fælles historie, skriver Cirkus Arcus om forestillingen.

Den 12. maj er der premiere på Atlantis, der er en eventyrlig forestilling om den måske genfundne by Atlantis. Atlantisk henvender sig til børn fra 5 år og deres voksne.

– Gennem akrobatik, gøgl og dans skal vi besøge havets dyb og alt hvad det har at byde på. Hvem ved, måske finder vi den forsvundne by i vores udforskning, lyder det fra Cirkus Arcus.

Den sidste forestilling, Cirkusmuseet, har premiere den 15. maj og henvender sig til børn fra 3 år og deres voksne. Forestillingen er et magisk besøg´på Cirkusmuseet, hvor det viser sig, at de udstillede ting på museet kan komme til live.

– I forestillingen ”Cirkusmuseet” danner manegen rammen om et sjovt, poetisk og spændende døgn på museet. Pludselig bliver malerierne levende og forvandler sig til skøre klovne, yndefulde linedansere, energiske ethjulede cykelartister og stærke akrobater. Publikum vil desuden blive vidne til en hæsblæsende jagt på indbrudstyve og ikke mindst et forrygende fakirnummer, fortælles det om forestillingen.

Læs mere om spilletidspunkter og datoer på cirkusarcus.dk, hvor også billetter kan købes.

 

red