Pinsefest for alle aldre på Risbjerggaard

Pinsefest for alle aldre på Risbjerggaard

Alle fire folkekirker sammen om at fejre højtiden

På søndag den 19. maj bydes alle velkommen på Risbjerggaard til en festlig pinsegudstjeneste i Hvidovre, arrangeret af Hvidovres fire folkekirker. Gudstjenesten begynder først kl. 11. Men for de, som vil, er der mulighed for et rundstykke og en kop kaffe fra kl. 10.15.

Og efter gudstjenesten vil der, til sidst, være lidt godt at spise og drikke.

Gudstjenesten begynder med fællessang, hvor vi synger den dejlige pinsesalme ”I al sin glans nu stråler solen”, og I kan ellers glæde jer til skønne musikindslag ved de fire kirker. Bl.a. tager Hvidovre Kirke deres børnekor med, så Risbjerggaard bliver fyldt med glade børnestemmer. Under gudstjenesten lægges der op til at alle funderer og kreerer, så man får blik for den brik, man udgør i fællesskabet. Efter gudstjenesten er der ”lav din egen vindmølle” for børnene, som også kan tegne et flag eller boltre sig i de mange sæbebobler. Efter gudstjenesten bydes der også på lidt godt at spise og drikke, hvor vi sætter os på bænke ude foran og rundt om i græsset.

Ideen til den fælles pinsedagsgudstjeneste er opstået blandt Hvidovres præster. Og den fælles måde at fejre pinse på betyder altså at den sædvanlig pinsegudstjeneste i Strandmarkskirken, Avedøre Kirke, Risbjerg Kirke og Hvidovre Kirke er rykket til én fælles gudstjeneste på Risbjerggaard kl. 11.

Så om man har sat kryds i kalenderen eller ens vej tilfældigvis slår et smut forbi - om man er til tiden eller kommer dryssende lidt senere - Ja så er dørene på Risbjerggaard åbne for alle, pinsedag.