Pokalmestre for andet år i træk

Pokalmestre for andet år i træk

Måtte ud i forlænget spilletid og straffeslag før sejren kom i hus

FLOORBALL: For andet år i træk kunne Hvidovre Attack tage guldet med hjem fra herrernes Final 4 stævne i Herning.

Semifinalen var en gentagelse af sidste års finale hvor modstanderen var Frederikshavn, der lige som i 2023 blev en tæt affære som Hvidovre vandt 6-5.

Dermed stod man klar til finalen søndag mod hjemmeholdet Sunds, der havde ekspederet Vanløse ud af den anden semifinale.

Hjemmeholdet kom også bedst fra start, da John Selleby efter 54 sekunder, tog chancen ude fra og fik passeret Mike Trolle i Hvidovre målet.

Den føring holdt perioden ud og vi skulle helt frem til det 14. minut af 2. periode før Hvidovre fik bragt balance i regnskabet, da Marko Krogsgaard rykkede godt fri fra sin oppasser, og sendte et frækt skud bag om ryggen og i mål til 1-1.

Sunds fik dog hurtigt bragt sig i front igen, på et indspil fra venstre side der blev sendt helt modsat til en helt fri Simon Møller, der let kunne gøre det til 2-1. Chancerne stod ikke i kø for nogen af de to hold der virkede en anelse bange for at lave fejl der ville koste. Dermed kunne Sunds igen gå til pausen foran med en enkelt scoring.

Kampens tredje periode blev eller ikke nogen målfest, men en flot kamp af landsholdskeeper Mike Trolle holdt i den grad liv i pokaldrømmen for Hvidovre. Men det skulle blive Marko Krogsgaard der igen gav Hvidovre noget at juble over, da han omgivet af fire Sunds spillere fik listet bolden i mål, og udlignet til 2-2 med fire minutter igen.

Få sekunder før tid kunne Lucas Madsen have afgjort kampen, men afslutningen gik forbi mål og dermed skulle finalen for andet år i træk ud i forlænget spilletid.

Trods et fornuftigt Hvidovre overtag i de ti minutters overtid, lykkedes det ikke nogen af de to hold at score, og dermed skulle kampen afgøres på straffeslag.

Her skulle træner Frederik Kobberup lægge ud, men den rutinerede landsholdspiller brændte for en sjælden gang skyld, mens Sunds fik deres første forsøg i kassen.

Bedre gik det for Lucas Madsen og Jannick Trolle der fik udlignet for Hvidovre. På de sidste tre forsøg var det så Mike Trolle i Hvidovre målet der for alvor trådte i karakter. Med tre redninger i træk var han med til at sende guldet til Hvidovre for andet år i træk. Den præstation kastede titlen som Årets pokalfighter sig af til Hvidovre keeperen.

Det er dog ikke meget tid Hvidovre har til at fejre Pokalsejren, da mellemspillet i ligaen og jagten på DM guld går i gang om lidt.

Foto: Marko Krogsgaard gav flere gange i kampen Hvidovre noget at juble over.

ka-ma