Rasmus Dissing og Flamenco

Rasmus Dissing og Flamenco

Spændende koncert i Avedøre kirke den 17. september

Søndag eftermiddag den 17. september kl.16:00, kan man glæde sig til en helt særlig oplevelse i Avedøre kirke!

Koncerten er et spændende musikalsk møde mellem sanger Rasmus Dissing, flamencodanser Kirstine Hastrup, guitarist Nikolaj Rosengreen og kirkens organist Wents Reinbergs.

Det tværkunstneriske møde mellem spansk kultur og danske kunstnere, er et eksempel på, hvordan det kulturelle møde kan fremelske det bedste i vores egen kultur.

Rasmus Dissing - søn af Povl Dissing - bærer en stor arv af den danske sang og finder her sine egne horisonter og sit eget personlige præg til nyfortolkningen og respekten for flotte danske sange.

Kirstine Hastrup er flamenco danser og har boet en stor del af sit liv i Spanien og her blevet oplært af Spaniens bedste dansere. I 2017 startede hun en børne-flamenco-festival i Sydspanien og blev i marts 2020 officielt udnævnt til “Flamencoambassadør” i den sydspanske by Jerez de la Frontera – flamencoens hjemby.

Nikolaj Rosengreen er guitarist og komponist, opvokset i Vestjylland og har optrådt og komponeret musik til TV, teater, dans og film. Han har rejst og arbejdet med kunstnere i Afrika, Mellemøsten, Spanien og Norden og har udgivet musik som produkt af disse kulturelle møder. Han er desuden Reumert vindende komponist med teaterstykket “4ever”.

Koncerten bliver et stemningsfuldt møde mellem nord og syd - en rejse gennem musikken, hvor man møder den danske sangskat af højskole sange, Benny Andersen, Sebastian, Carl Nielsen m.fl. i nye festlige farver.

Til denne koncert vil også være specielt medvirken af kirkens organist Wents Reinbergs, som igennem årene har haft et unikt samarbejde med guitarist Nikolaj Rosengreen.

Koncerten er GRATIS og åbent for alle! Inden koncerten vil der kunne købes forfriskning, drikkevarer, hvor overskuddet vil gå til sognets Menighedspleje.