Reggae med Moonshine Movers

Reggae med Moonshine Movers

Det sker i Strandmarkskirken

Kan man forene Strandmarkskirken og Reggaemusik? Ja, det kan man i hvert fald - især hvis bandet på scenen hedder Moonshine Movers. Det er garvede reggaemusikere, der er med til koncerten på næste lørdag den 11. november kl. 15.00. De har alle – gennem mange år – været aktive på den danske reggae- og dancehallscene i Danmark.

De sange, der er valgt til koncerten er alle i reggaegenren og med tekster, der hylder Gud og livet. Tre af sangene er skrevet af Moonshine Moovers, som består af sangerinderne Nina Liebgott og Strandmarkskirkens egen nyansatte præst Antje Eichel. De har taget et hold musikere med Jørn Sass Husum på trommer, Metoden Troels og Thomas Leholt på keyboards og Ole Brockmann på bas. Special guest stars er Niels Christian Poulsen, også præst i Strandmarkskirken, på saxofon og Felipe Enselmann, trompet.

– Kom og vær med til denne festlige koncert med sprøde rytmer i Strandmarkskirkens kirkerum. Der er gratis adgang og alle er hjerteligt velkomne, siger kirke- og kulturmedarbejder Anne Dorthe Sunke, der giver yderligere oplysninger på tlf. 51 35 00 51 eller strandmarkskirken@mail.dk –

Foto:Moonshine Movers giver koncert på næste lørdag.