Restaurant Gaarden lukket frem til august

Restaurant Gaarden lukket frem til august

Sygdom og ferie lukker den lokale restaurant i kulturhuset i en længere periode

Der er ikke udsigt til hverken ”onsdagsknald”, aftenmenu eller eftermiddagshygge hen over sommeren på Restaurant Gaarden i Kulturhus Risbjerggård. Hvidovres ”gastronomiske samlingspunkt” holder lukket frem til august.

– Restauranten må desværre holde lukket hele juni måned grundet sygdom. Mens det har været muligt at finde midlertidige løsninger til situationen i maj måned, er det desværre ikke muligt for juni, og restauranten holdes derfor ekstraordinært lukket frem til den planlagte ferielukning i juli. Restauranten vil derfor være lukket til og med juli måned, står der på Restaurant Gaardens hjemmeside.

Har man allerede booket arrangementer på restauranten, kan man tilsyneladende godt regne med aftalen med Restaurant Gaarden.

– Alle allerede planlagte selskaber og arrangementer i den ovennævnte periode vil fortsat blive afholdt. Kunder, der forinden har købt menu-vouchers til GAARDEN, kan kontakte restauranten via Christine Alsing gaarden@locarestauranter.dk for at få refunderet eller ombyttet deres køb. Vi beklager situationen og den ulejlighed det måtte medføre, skriver restauranten.

Restaurant Gaarden åbnede dørene den 22. februar 2023. Bag GAARDEN står LOCA Gruppen. Hvidovre Kommune valgte LOCA Gruppens koncept på baggrund af en lang række kriterier, hvor det blandt andet var et ønske, at maden skulle være bæredygtig, gastronomisk, familievenlig og til at betale.

 

red