Rosenhøj er nu sjællandsmestre

Rosenhøj er nu sjællandsmestre
FODBOLD: Rosenhøjs BK U13 drenge 2 blev Sjællands mestre ved DBUs stævne i Borup forrige weekend.
Efter at have knoklet hårdt hele forårssæsonen, skulle kulminationen på en rigtig flot sæson for drengene endelig stå ved DBU-Finals stævnet.
Semifinalen blev en ren gyser, der på trods af, at drengene fra Rosenhøj var bedst, skulle afgøres i straffesparkskonkurrence,og her viste drengene både skarphed, coolness og ikke mindst, at de havde styr på nerverne – og vandt.
I finalen fik de vist at de var et bedre hold, som igennem hele sæsonen har været i virkelig god form, så jo længere de spillede, jo større fordel havde de overfor konkurrenterne. Man fik sat tingene på plads med en 5-1 sejr, og det på trods af, at de spillede en mand i undertal i 10 minutter grundet en udvisning.
Trænerteamet takker for den store opbakning der har været omkring holdet, med mange flere forældre og søskende på lægterne når de spiller, og så er de stolte af at se den store opbakning drengene giver hinanden og den store opbakning Rosenhøjs BK’s 1. drenge også giver til holdet – det viser holdånd af højeste karat…