ROVDRIFT PÅ RYTTERSKOLEN?

 ROVDRIFT PÅ RYTTERSKOLEN?

Ingen blev orienteret rigtigt om flytningen, - hverken Lokalhistorisk Selskab, Forstadsmusset og vist heller ikke Seniorrådet, skriver "Chokeret borger"

LÆSERBREV: I sidste uges lokalavis kunne vi læse at Seniorrådet skal flytte til Rytterskolen, - jeg havde hørt det som et rygte om tirsdagen, men et rygte, man ikke måtte tale højt om.

Det er ejendommeligt at hverken Forstadsmuseet eller Lokalhistorisk var blevet orienteret om planen/ beslutningen. Skolestuen er booket 2 år frem fra 1.februar, 3 formiddage om ugen i 2 timer og torsdag eftermiddag i 2 timer, til Seniorrådet.

Det er svært at forestille sig Rytterskolen med den invasion af mange ældre, rollatorer, motorautoriseret handicapscootere. Og hvor forestiller man sig at Seniorrådet skal have kontorforhold.

Lovbefalet vigtig opgave

Seniorrådet er et lovbefalet udvalg, med mange opgaver ex høringssvar på hele ældreområdet.

Jeg fatter ikke at forvaltningen kan opsige et mangeårigt lejemål, til så vigtig en opgave, uden at sikre ordentlige forhold i fremtiden, det er ikke respektfuldt.

Rytterskolen er kommunens næstældste bygning og er fredet, mange foreninger og politiske partier har stor glæde af skolestuen.

HLS har pt et kontor og et mødelokale, derudover er der det lille nærmest museumsrum til venstre når man kommer ind, det bliver mest brugt til garderobe, der står 2 stumtjenere.

Det er både vrede og afmagt der fylder mig.

Hilsen

Chokeret aktiv borger