Så er der Yoga for alle igen

Så er der Yoga for alle igen

Opstart af yoga i august i Frihedens Idrætscenter

Yoga for alle

Fra på tirsdag den 22. august starter efterårssæsonen med nye yoga hold i Frihedens Idrætscenter. Der er tre hold om tirsdagen. På eftermiddagsholdet tages der særlige hensyn, og på de to aftenhold tilpasses undervisning bredt efter deltagernes niveau.

Yoga-undervisningen i Frihedens Idrætscenter har de senere mange sæsoner haft stor tilslutning, og man har derfor traditionen tro Piear Dryrell til at stå for yogaen. Hun tager udgangspunkt i den særlige gren af yoga, der hedder ”Hatha yoga”. Det er en blid og nærværende yoga, hvor deltagerne roligt arbejder med, og får strakt kroppens bevægeapparat for at styrke musklerne og give smidighed. Det giver en ro og mere velvære. Øvelserne giver bedre kropsholdning, og forebygger stivhed og smerter i ryg og nakke, skuldre og led. Der er ingen tvivl om, at man virkelig gør en positiv forskel for sig selv ved at dyrke yoga.

Undervisningen omfatter bl.a. træning af balanceevne og lettere muskel- og strækøvelser for øget mobilitet og flexibilitet. Derudover arbejdes også med åndedrætsøvelser og meditativ afspænding af krop og sind.

Piear Dryrell har mange års erfaring som yogalærer, og med at hjælpe mennesker:

– Det giver mig altid stor glæde og fornøjelse at se, hvordan yogaen faktisk hjælper deltagerne på mine hold i deres hverdag. Hvert af de tre hold kører 15 sessioner af 1½ time. Min undervisning foregår i en uformel atmosfære med plads til et grin og individuelle hensyn...

Undervisningen foregår i øjenhøjde med deltagerne og har en særlig dimension af nærvær.

Holdstart og holdene

Tirsdag den 22. august hold 92, kl. 13.30-15.00 for ældre.

Tirsdag den 22. august hold 93, kl. 17.30-19.00 for begynder og let øvede.

Tirsdag den 22. august hold 94, kl. 19.30-21.00 for begynder og let øvede. Alle hold er 15 sessioner.

Pris kr. 640,- for 15 sessioner. Uge 42 ingen yoga. Sidste gang er den 5. december.

Tilmelding skal ske til Frihedens Idrætscenter tlf. 36 78 79 77 eller mail fic@hvidovre.dk.

Foto: Piear Dryrell byder velkommen til ny sæson.