Så skal der igen ’rockes’ i Frihedens Idrætscenter

 Så skal der igen ’rockes’ i Frihedens Idrætscenter

’Onkel Charlie’ byder igen på Dinner & Dance med Bobby Molino & NutRockers

Så er det igen tid at få ’kridtet’ danseskoene. ’Charlies Dinner & Dance’ afholdes igen i år i Frihedens Idrætscenter, lørdag den 7. oktober.

- Vi tager endnu et år, da folk simpelthen kimer mig ned, og vil være sikre på, at det nu afholdes igen, udtaler ’Charlie, der i samarbejde med restaurant Halvleg, nærmest har gjort dette arrangement til en tradition i Hvidovre. Og igen i år er det med de gamle Hvidovre drenge, Bobby Molino & NutRockers, der spiller op til dans...

Bobby Molino & NutRockers blev dannet i Hvidovre tilbage i 1969 og med Bobbys stadig utrolige stemme samt mange af ’de gamle’ drenge fra dengang, serverer de stadig musikken så rå og ægte, at man tror man er havnet i de ”go’e gamle dage” igen. I starten af 70’erne fik bandet en pladekontrakt med EMI, hvor bl.a. Tommy Seebach var producer og senere stod for gruppens første pladeudgivelser, f.eks. gamle klassikere som ’Hey Good Lookin’ – ’Hey Mama’ og mange andre… Dette blev også startskuddet på koncerter og turnéer i både Danmark og udlandet samt masser af trofaste fans, der har fulgt dem i mange år efter. Op igennem 70’ og 80’erne turnerede Bobby & NutRockers med bl.a. Bay City Rollers, og spillede sammen med en masse andre store navne indenfor Rock’n roll genren bl.a. Chuck Berry.

I ’nyere’ tid er det blevet til et par CD-udgivelser med bl.a. Billy Cross som producer, og ikke mindst med Elvis’ gamle kor, The Jordanaires, der har medvirket på både bandets egne numre, men også nogle gamle rock’n roll klassikere…

50’er rocken har som bekendt stadig tag i et stort publikum, specielt de mange fra den generation, hvor musikken blev en væsentlig del af deres ungdomsidentitet! Og ”Good old Rock’n Roll, with the real sound” går aldrig af mode og virker altid overbevisende på ethvert publikum, der elsker den gode gamle musik fra 50’ og 60’erne. Og til denne genre har Bobby & bandet altid været loyal og tro, trods musikken har ændret udtryk og stilarter, mange gange siden 50’-60’erne…

Dette er også varemærket fra Bobby Molino & NutRockers, der nu i snart 55 år har spillet go’ gammel uforfalsket Rock’nRoll’ og kan med deres alsidige repertoire og ikke mindst numre man meget sjældent hører blive spillet og sunget ’live’, stadig kan give publikum en aha oplevelse af at være tilbage til ’dengang’, hvor man hørte sine ’klassikere’ for første gang. - Det gibber stadig så meget i fødderne og kroppen, at man må ud og danse enten i en vild jitterbug, eller bare stå og ’sjæle’ til en af de mange skønne melodier.

I dag består bandet næsten alle sammen af den ’gamle’ besætning fra dengang. Bobby (lead vocal), Arne Olsen (guitar), Søren Gettermann (piano), Ulrik Stæger (bas) og Jørgen Henriksen (trommer). The NutRockers blev udvidet for nogle år siden med et ’nyt’ medlem, Steven Gettermann (sax m.v.), der har givet bandet nyt ungt blod og dynamik, ind i det musikalske udtryk.

…. Og derfor skal musikken også høres og ses ’live’ men ikke mindst danses til – uanset om man er ung eller ’gammel’…

Så glæd jer igen til en god aften i Frihedens Idræts Center, med lækker mad, god musik og en swing-om eller to... og måske en ’lille’ overraskelse?

Dørene åbnes fra kl. 17.30, hvor ’Onkel Charlie byder på en velkomstdrink. Pris 325,- pr person. Billetter købes på www.billetto.dk eller kontakt Charlie på mobil 22141466. De senere år blev der hurtigt udsolgt, så man skal være hurtig.

Restaurant Halvleg står for menuen, der består af stor lækker buffet, samt kaffe & kage. Der vil være en stor bar med meget rimelige priser. Baren lukker senest 01.30.