Så starter juletiden

 Så starter juletiden

Julehygge og juletræstænding i bymidten og på Hvidovre Torv på søndag

På søndag den 3. december vil det summe af julestemning og aktiviteter for store og små på Hovedbiblioteket, i Kometen, i Kulturhus Risbjerggaard og på Hvidovre Torv.

Hovedbiblioteket slår som de første dørene op kl. 10 til en 1. søndag i advent, hvor julestemningen vil fylde lokalerne med hyggelige aktiviteter for hele familien. Her finder du bl.a. Ønsketræet, hvor du kan hente et gaveønske fra et barn eller en ung, der godt kunne bruge en ekstra gave i julen, og frem til kl. 16.00 vil der både være bogsalg, juleklippe-klistre og en række musikalske indslag fra Hvidovre Musikskole. KL. 13-15 er der juleværksted med Karen Marie Dehn, hvor man kan lave skørt, skønt og finurligt julepynt. Alle er velkomne, og det er gratis at være med.

Kl. 13 starter aktiviteterne på Kulturhus Risbjerggaard, hvor der i Pedersen Dan-salen er legerum for de små (0-3 år), i Strungesalen sørger DJ Av Godaw for julemusikken, mens børn og voksne kan lave juleklip med Hvidovre Billedskole, lave filtet julepynt med Charlotte Gundersen og lave hjemmelavet julekort og til/fra kort med Shannon – og så kommer julemanden forbi! Teater Vestolden åbner op for Disney Julebio for de mindste og inviterer til familieshow (billetter skal købes). Restaurant Gaarden sælger julesmåkager, hvid gløgg både med og uden alkohol, varm kakao og kaffe samt vand/sodavand og øl, og udenfor sælger HvidovreSpejderne æbleskiver, gløgg, varm kakao og juletræer.

I Kometen holder Foreningernes Julemarked åbent kl. 13-18. Husk, at du også kan besøge julemarkedet med boder, arbejdende værksteder, lækker mad og drikke fredag den 1. december kl. 10-17 og lørdag den 2. december kl. 10-15.

På pladsen foran rådhuset vil Hvidovre Gospel fra kl. 16.25 varme op til, at juletræet skal tændes kl. 16.40. Fungerende borgmester Søren Friis Trebbien holder en kort tale og tæller ned, til lysene tændes. Når hele pladsen stråler af julelys, spiller Concord Brass Band julemusik frem til kl. 17.

På Hvidovre Torv vil der fra kl. 12 være juleboder, workshops, live musik og gløgg fra Hvidovre Vinhus. 17.15 bliver juletræet på torvet tændt af fungerende borgmester Søren Friis Trebbien.

Foto:Årets juletræ ved rådhuset blev sat på plads i mandags.